Resepsjonen avvikler ferie i juli

Ofte stilte spørsmål


OBS. Trekkdato er endret til 20. igjen. Dette grunnet at flere fikk problemer med beløpsgrense da trekk ble foretatt 1. i måneden. Trekket som blir foretatt 20. juli er betaling for august måned.

Hvordan blir jeg medlem

Du kan melde deg inn via våre nettsider. Vi tilbyr de fleste typer medlemskap. Basis som er uten bindingstid, 12mnd binding og korttidsmedlemskap som 24t pass, ukespass og enkeltmåned. Vi tilbyr også kombinasjonsmedlemskap med tilgang til Moldebadet eller med Solarium inkludert.

Når kan jeg trene 

Alle våre senter er døgnåpne 

Hvordan åpner jeg døren

Bruk kamera appen på mobilen og scann QR-koden ved døren for å åpne døren.

Gjenta prosedyren om det er personrundell på senteret.

Når trekkes AvtaleGiro

Når du har registrert AvtaleGiro-avtale enten gjennom link i mottatt velkomstmelding eller via MinSide trekkes månedlig treningsavgift automatisk fra din konto den 20. hver måned. Dette er betaling for den påfølgende måneden.

Om beløpet ikke blir trukket grunnet manglende dekning eller andre årsaker, får du en vennlig påminnelse den 25. Om betaling fortsatt ikke er mottatt innen den 05. i påfølgende måned sendes en purring fra vår samarbeidspartner Collectia.

Frysing av medlemskap

Basis-avtalen kan fryses via MinSide. Dette må gjøres minst 1 mnd før frysing skal skje.

Har dere prøvetimer 

Vi tilbyr ikke prøvetimer men 24t pass kan kjøpes via våre nettsider.

Kortleser lyser rødt 

Når kortleser lyser rødt kan det bety at din kontrakt har utløpt, at du har en ubetalt faktura eller at du benytter et nøkkelkort som ikke er registrert. Om du benytter et fysisk nøkkelkort så prøv gjerne adgang med QR-kode. Om du fortsatt får rød lampe ta kontakt med oss på epost.

Har jeg en ubetalt faktura

Du kan finne oversikt over betalte og ubetalte fakturaer ved å logge inn på MinSide. Faktura kan også betales via MinSide noe som gir umiddelbar aktivering av sperret adgang grunnet ubetalte fakturaer..